Африка по-французьки
top of page

Африка по-французьки


«Людина складається не з води, як заведено вважати, а зі спраги», – написав Мілорад Павич. І ми з ним повністю згодні, адже без спраги до життя, нових знань, відкриттів, пригод та подорожей ми були б зовсім не такими. Саме спрага до життя змушує нас рухатись вперед, досягати цілей, намагатись зробити кожен свій день насиченим та незвичним. І саме з цією шаленою спрагою пізнання ми створювали для вас тури в Туніс. Готові втамувати свою жагу пригод?

 

Туніс з DIZZY travel це:

  • Всі вигоди раннього бронювання Summer for U.

  • Комфортні перельоти в Монастір на крилах SkyUp:

  • З Києва ( тривалістю від 2 ночей )

  • З Харкова ( тривалістю 7-14 ночей )

  • З Одеси ( тривалістю 7-14 ночей )

  • Зі Львова ( 2 рейси – 10/11 ночей )

  • Власна приймаюча сторона Greeta Tunisia, що була відкрита разом з нашими улюбленими партнерами Sun International.

  • Велика готельна база для будь-якого типу відпочинку та бюджету. Кількість готелів постійно збільшується, але вже зараз за невеличкий період з початку раннього бронювання можемо назвати 5 популярних у вас готелів:

 

LTI Bellevue Park Порт-ель-Кантауї

Le Soleil Abou Sofiane Resort Порт-ель-Кантауї

Palmyra Beach Порт-ель-Кантауї El Mouradi Cap Mahdia Махдіяё

 


Туніс – особливий для нас напрямок, і ми дуже старались створити такі тури, щоб ви змогли насолодитися всіма принадами цієї країни. Цікава культура, шаленої краси будиночки, смачнезна їжа,  якийсь своєрідний затишок та спокій – Туніс нікого не залишить байдужим


Для спраглих за відпочинком

Туніс – це країна, що запропонує вам мільйон варіантів відпочинку, за яким ви так скучили. Не забудьте додати ці пункти в свій туніський To Do List:

  1. Поніжитись в хамамі. Ніщо так не розслабляє, як сауна, масаж та чашечка запашного трав’яного чаю. А якщо все це поєднати, то ви вийдете з хамаму, відчуваючи себе як мінімум на 10 років молодшими і точно – дуже щасливими.

  2. Піти на зустріч з собою в пустелі Сахара. Пустеля – масштабна, химерна та загадкова. Тут починаєш відчувати себе маленькою піщинкою і в цей момент розумієш, що більшість проблем не має абсолютно ніякого значення. Саме тут чітко усвідомлюєш, що важливе, а що – лише шумовиння днів.

  3. Поторгуватись на базарі. Базари в Тунісі – наче країна в країні. По-перше, тут є все, що тільки можна уявити – чаї, спеції, красива кераміка, дивовижне вбрання… По-друге, саме тут ви зможете отримати масу задоволення від процесу торгу – адже він інколи перетворюється на маленьку виставу.

  4. Насолодитись атмосферою Старого міста. Вузькі звивисті вулички, що неначе самі ведуть до неймовірних будинків, вкритих розписами дверей, затишних кафе та величних мечетей. Впевнені, що прогулянки ними стануть однією з ваших улюблених розваг.

  5. Замилуватись красивими місцинами. Дивовижний Карфаген, величний Колізей в Ель-Джемі, де можна потрапити на захопливі музичні виступи, Медіна міста Туніс, музей Бордо… цей список можна продовжувати до нескінченості!



Must Do List від Катерини Артюх:

  • З’їсти дорадо в одному з затишних ресторанів Марини в місті Монастір

  • Власноруч зробити глечик в центрі гончарної майстерності у місті Набель

  • Сфотографуватись у кафе Des Desices — візитній картці Сіді-Бу-Сіде, та й всього Тунісу

  • Випити чай з кедровими горішками в Медіні одного з курортів

  • Купити кілька кілограмів найсвіжіших фініків у Сахарі

Втамовуйте свою спрагу до пригод та бронюйте вже зараз тури в Туніс з DIZZY travel

35 переглядів
bottom of page