Новий рік в Таїланді. Том Ям замість олів’є
top of page

Новий рік в Таїланді. Том Ям замість олів’є

Що таке новорічні традиції? Щоразу готувати ті самі страви? Класти під ялинку подарунки? Передивлятись ті самі святкові фільми? Можна, звичайно, і так, але чи не краще створити традицію кожен раз зустрічати Новий рік в іншій країні? Це буде чудовим звичаєм навіть для тих, хто не вірить у фразу «Як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш».

І зустріти цей Новий рік ми пропонуємо вам з екзотичними нотками Таїланду! Як вам пропозиція?

Happy New Thailand!


О, так. Ідея відсвяткувати Новий рік в Таїланді – просто безпрограшна. Тепле море, білосніжні пляжі, екзотичні фрукти, величезний вибір нічних клубів, тематичні вечері, шоу-програми та безліч розваг. Ну а якщо раптом дуже скучите за холодом, то киньте в коктейль побільше льоду.


 

Новий рік в Таїланді з DIZZY travel це:

  • Зручні рейси, що доставлять вас прямо на свято. Обирайте.

  • Вильоти на крилах МАУ до Паттайї або Ко Чангу (через Бангкок) 29.12, 30.12, 02.01 та 03.01.

  • Вильоти на крилах Qatar Airways до Пхукета 28.12.Великий вибір готелів на ваших улюблених курортах.

  • Просто море цікавезних екскурсій. Адже рік потрібно починати насичено, правда?

  • Гарантовані номери в одному з наших улюблених готелів — Sea Sand Sun Resort & Villas Pattaya 5*

 


Спробуй все!


Наша концепція по напрямку Таїланд – «Спробуй все!». Ця країна так і налаштовує не зупинятись в своїх дослідженнях. Ось вам кілька ідей на Новий рік:

  1. Том Ям замість олів’є. О, так! Тут ваш святковий стіл буде ну зовсім відрізнятись від того, до якого ви звикли. Обов’язково спробуйте найпопулярніший місцевий суп Том Ям, зелений каррі, салат з манго, обсмажену лапшу падтай, смажений рис з морепродуктами та роті – місцеві млинці з різними начинками.

  2. Вечірка на пляжі замість перегляду фільмів. Хвилі, що ніжно лоскочуть стопи, м’який пісочок, на якому так приємно танцювати босоніж, чудові діджеї та улюблені хіти – хіба не ідеальний набір? Можна танцювати до світанку, перепочити і випити кілька коктейлів або ж піти купатись під зорями.

  3. Тропічні рослини замість ялинки. В Таїланді неймовірна природа! І в цьому ви зможете переконатись, не тільки лежачи на пляжі під розлогим листям пальм, але й гуляючи місцевими парками. Чого тільки вартують водоспади Ко Чанга, чарівний парк Ераван, Національні парки біля Пхукета — Као Лак і Као Сок і, звичайно, зоопарк Као Кео.

  4. Новорічний шопінг на ринку замість ТЦ. Ми вже писали про плавучі ринки Таїланду. І просто нагадаємо вам, що цю розвагу обов’язково треба включити до свого плану, адже тут панує якась абсолютно особлива атмосфера. Що купите?

Хочете почати рік незвичайно? Тоді обирайте свій тур в Таїланд на Новий рік прямо зараз!


#Таїланд

27 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page