Таїланд. Море романтики!
top of page

Таїланд. Море романтики!


Романтика… це щось, що наповнює наше життя шармом, якоюсь казковістю та чарівністю. Це ті особливі моменти, які ми із задоволенням згадуємо навіть через багато років. Це особливий настрій і стан душі, під час якого в усьому буденному і звичайному ми починаємо бачити великі і маленькі дива. Романтика – це те, що дуже необхідно кожному з нас у цьому шаленому вирі повсякденних справ, викликів та рутини. Тому ми в DIZZY travel вирішили продовжити один з ваших улюблених проектів – романтичні тури до Таїланду.


Адже де-де, а в Таїланді – романтику не потрібно вишукувати – вона абсолютно скрізь! У чарівних світанках на березі моря, заради яких так легко прокидатись навіть о п’ятій ранку. У незабутніх вечорах у колоритних місцевих ресторанчиках, де ви замовите смачнезний том-ям та грильовані морепродукти, що так пасуватимуть до келишка холодного білого вина. У веселих та сповнених пригод шопінгах на плавучих ринках. У краєвидах з терас розташованих на верхніх поверхах бангкокських хмарочосів барів, від яких перехоплює подих. У шалено милих прогулянках до зоопарку, де на вас чекатимуть забавні звірятка… О, перераховуючи романтичні місця Таїланду важко зупинитись!


Тож для того щоб створити собі і своїй половинці незабутній відпочинок, вам потрібно лише визначитись з датою та забронювати тур «Романтичний Таїланд».А про інше – ми вже подбали.


 

Що входить до туру?

  • Зручний переліт з Києва до Бангкока на крилах авіакомпанії МАУ.

  • Комбінований тур з відпочинком у кращих готелях Ко Чанга і Бангкока. Кількість днів ви можете визначати самі.

  • Романтична поїздка «5 островів» з відправленням з Ко Чанга на невеликому кораблику, де крім вас буде лише капітан.

  • Парний сеанс тайського масажу тривалістю 1 годину.

  • Прогулянка Бангкоком з оглядовою екскурсією.

 

І, звичайно ж, додатково при бронюванні ви зможете замовити весільну церемонію в готелі, заразом вибравши все, що вам потрібно – починаючи від фотосесії і закінчуючи макіяжем або букетом нареченої. Просто озвучте свої побажання – і все буде саме так, як ви мріяли!

 

Зацікавились туром в Таїланд?

Дізнавайтесь всі деталі за телефоном: +38 (063) 200 97 77

+38 (068) 210 97 77

 

Романтичний To Do List


Ми впевнені, що в Таїланді на вас чекає безліч романтичних моментів. Адже про цю країну так і хочеться сказати: «Love is in the air!». Але нагадаємо про кілька місць, які варті вашої уваги, адже красивий і цікавий відпочинок можна  організувати в будь-кому регіоні Таїланду!


Оцінити всі принади острова Ко Чанг. Адже це острів просто неймовірної краси, перед якою не встоять навіть зовсім неромантичні особи.

Топ-місця острова:

  • Водоспади Klong Plu і Klong Chao Luam.

  • Пляжі. Наприклад: White Sand и Klong Prao.

  • Святиня Чао За.

  • Рибальське село Bang Bao.

Оберігайте своє кохання, створюйте романтичні моменти та більше подорожуйте разом з DIZZY travel
20 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page